Selecteer een pagina

Artiestenbeveiliging

De beveiliging van een artiest vormt een belangrijk onderdeel van een evenement. Dit moet uiteraard professioneel gebeuren. Er moet gezorgd worden voor passend vervoer en transport van artiesten naar diverse locaties in het land. De aankomstlocatie moet veilig zijn, ook moet de persoonlijke ruimte van de artiest veilig en comfortabel zijn. De artiest moet op een voor hem/ haar passend moment in aanraking komen met zijn/haar fans, als de artiest behoefte heeft aan een rustig transport van het vervoermiddel naar de aankomstlocatie, moeten wij daarvoor zorgen. Gelukkig kunnen wij hier ook voor zorgen, uw artiesten zijn bij ons beveiligingsbedrijf in goede handen.

Een belangrijk onderdeel van ons werk, ook bij artiestenbeveiliging, is de goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen. We moeten op één lijn zitten met het evenement en de eigenaar van de locatie. De artiest moet zich niet opgesloten voelen tussen al die beveiliging, wij moeten ervoor zorgen dat de artiest vrij kan bewegen, dus ook in contact kan komen met fans wanneer hij/zij dat wil. Dit moeten we echter wel van te voren goed bespreken met de artiest en zijn manager, zodat beide partijen niet voor onverwachte situaties komen te staan. De kunst van het artiesten beveiligen is een proactieve, terwijl we aan de andere kant ook zo min mogelijk zichtbaar moeten blijven. Zo kunnen we de artiest onverhinderd zijn/haar gang laten gaan, en dat is dan weer een zorg minder voor u.

Wij zijn voor klussen in heel het land beschikbaar. Wij kunnen u van dienst zijn voor een dagdeel of een dag, maar we kunnen ook de beveiliging van een hele tour verzorgen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn, zodat we aan de wensen van u en de artiest kunnen voldoen. Deze 100% toewijding zorgt voor een goede werksfeer. Wij beschikken over specialisten die van te voren plannen hoe alles te werk gaat, en later het plan goed uitvoeren. Deze werkwijze maakt ons geschikt voor uw artiestenbeveiliging, want hoe kan de artiest goed functioneren zonder zich veilig te voelen!