Selecteer een pagina

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is één van onze grootste taken binnen ons beveiligingsaanbod. Wij richten ons op grote- en kleinschalige evenementen die verschillen op gebied van muziek, sport, politiek en cultuur. Wij leveren niet alleen beveiligingsmensen, maar begeleiden het hele veiligheidstraject. Wij adviseren voor de beste aanpak van beveiliging, dit verschilt natuurlijk per evenement. Bij een hardstylefestival kan je meer ongeregeldheden verwachten dan bij een vrijwilligersfeest, dat heeft te maken met het publiek en de grootte van het evenement. Wij houden er rekening mee dat ieder evenement uniek is, en ieder evenement vraagt om maatwerk. Een goede voorbereiding met hierin een op maat gemaakt veiligheidsadvies, is bij ons een garantie. Op basis van uw wensen, doelstellingen en beschikbaar budget stellen wij daarom een op maat gesneden plan van aanpak samen. U komt later niet voor een verrassing te staan, door een helder en duidelijk advies. Dit is al een hele zorg minder!

Wij onderscheiden ons door een professionele en persoonlijke benadering van de evenementenbezoekers, zo proberen wij een gespannen sfeer te voorkomen tussen de beveiligingsmensen en de bezoekers. Wij proberen gecertificeerd personeel aan te trekken met een groot arsenaal van sociale vaardigheden en overwicht, zo kan een evenement in goede banen geleid worden. Wij willen dat het publiek op een veilige manier wordt vermaakt, daarom zetten we ons voor 100% in.

Ook staat gastheerschap bij evenementenbeveiliging bij ons hoog in het vaandel. Wij willen een visitekaartje voor uw evenement vormen, door een ongedwongen maar veilige sfeer op te roepen. De beveiliging zien wij als een belangrijk deel van uw organisatie, het moet de onzichtbare hand zijn die voor de veiligheid van het publiek en personeel zorgt. Wij passen onze uitstraling en werkwijze van de beveiliging aan op de wensen van u als onze werkgever. Die verschilt natuurlijk per publiek, grootte en karakter van een evenement. Wij laten de evenementenbezoekers eerst inchecken voor het evenement, we zorgen voor bescherming van de artiesten en we waarborgen de veiligheid van en de orde onder de evenementenbezoekers. Een 100% veiligheidgarantie vindt u nergens ter wereld, maar het inschakelen van ons beveiligingsbedrijf brengt u wel een stukje dichterbij.