Selecteer een pagina

Hotelbeveiliging

Als hotelmanager wilt u het beste verblijf voor uw gasten bieden. Het laatste waar uw gasten zich druk over hoeven te maken is hun veiligheid, daarom is 24 uur per dag beveiliging geen overbodige luxe. Onze beveiligingsmensen zullen zich niet als stugge bewaker opstellen, maar als een echte gastheer voor uw gasten, hij zal optreden in het geval van een calamiteit. Onze beveiligingsmensen zullen u als manager het goede gevoel geven dat uw gasten en personeel in goede handen zijn. Als u behoefte heeft aan een bekwame beveiliger die meer kan dan het houden van orde kan dat bij ons.

Wij waarborgen de rust en orde tijdens de hotelbeveiliging, wanneer er vooral ’s nachts veel activiteiten afspelen die de rust en orde kunnen verstoren. Bijvoorbeeld wanneer er openbaar dronkenschap plaatsvindt onder jongeren die net, na een avondje stappen, weer in het hotel zijn aanbeland. Dit kan ook voor geluidsoverlast zorgen, wij zorgen dat de dronken gasten weer tot bedaren komen. Of de tv of radio van één van uw gasten zijn/haar buurman staat een beetje te luid, en er ontstaat onenigheid tussen de gasten, wij zorgen dat de ruzie wordt opgelost en de rust wederkeert. Of een wat extremer voorbeeld: een paar vandalen hebben het op uw hotel gemunt, wij zorgen met de politie ervoor dat de vandalen de kapotgemaakte spullen weer terugbetalen.

Ook verrichten wij toegangscontrole; verzorgen wij cameratoezicht; ontvangen wij en informeren wij uw gasten; verrichten wij preventiecontroles; voeren wij nachtportier- functies uit; verrichten wij brand- en sluitrondes; maken wij veiligheidsrapportages en verrichten communicatie met de relevante instanties. Het personeel wordt speciaal getraind aan de hand van uw hotel, werkzaamheden en wensen en heeft als functie toezichthouder of nachtreceptionist. Dit allemaal om uw hotel zo efficiënt mogelijk te laten lopen.