Selecteer een pagina

Objectbeveiliging

Wij zijn een professioneel beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in meerdere soorten beveiliging, zoals objectbeveiliging, hotelbeveiliging, horecabeveiliging, artiestenbeveiliging, VIP beveiliging en vervoer en evenementenbeveiliging.

Bij objectbeveiliging gaat het over de beveiliging van een bepaald object, hierbij moet je denken aan een museum, kantoor of een tentoonstelling. Dit doen wij door beveiliging, portiers- en/of receptiediensten. Alle voor het object belangrijke ruimtes worden gecontroleerd, door het verrichten van brand- en sluitcontrole, regelmatige controlerondes en het signaleren van eventuele onregelmatigheden. Alles wat de organisatie schade kan toebrengen en onregelmatigheden kunnen in de kiem gesmoord worden. Ook het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon, het uitvoeren van onder andere toegangscontrole en sleutelbeheer behoort tot de taken.

Wij bieden ook een pakket aan waarin u gebruik kunt maken van onze receptiedienst in combinatie met objectbeveiliging. Wij zorgen ervoor dat onze gediplomeerde beveiligingsmensen als receptionist worden ingezet bij uw onderneming.

Als u de beste objectbeveiliging voor uw bedrijf wilt, dan bent u bij ons op het goede adres. Onze gekwalificeerde beveiligingsmensen staan 24 uur per dag voor u klaar voor beveiliging op maat. Ook bij onverwachte gebeurtenissen zorgen wij dat we op zeer korte termijn onze beveiligingsmensen bij uw organisatie inzetten.

Wij snappen dat elk bedrijf en elk object andere beveiliging nodig heeft. Daarom vinden we bij uw organisatie altijd een gepast beveiligingsplan. Bij ons beveiligingsplan kijken we naar de wensen en behoeften van uw organisatie. Ons beveiligingsbedrijf kan u de volgende diensten aanbieden als object beveiliging: brand- en sluitronde, toegangscontrole, terreinbewaking, camerabewaking, sleutelbeheer, receptiediensten en portiersdiensten. De hiervoor genoemde diensten worden geleverd door onze vakbekwame beveiligingsmedewerkers, onze beveiligingsmedewerkers zijn allemaal in bezit van een EHBO en BHV diploma. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging. Wij selecteren beveiligingsmensen op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object,zo heeft u de juiste mensen voor uw klus.