Selecteer een pagina

Over ons oud

Goede beveiliging past zich aan op de snelle veranderingen in onze maatschappij. Risico’s onderkennen door een scherpe analyse en het daarop toepassen van de meest efficiĆ«nte beveiligingsmaatregelen is ons vak. Door onze betrouwbare aanpak en ons maatwerk beperken we risico’s tot een minimum en zorgen we voor het gewenste resultaat.

Cross Security is ontstaan vanuit de praktijk: de oprichters hebben met jarenlange ervaring een prima staat van dienst bewezen. Met de ervaring van alle “in’s en out’s” van het beveiligen, is de basis gelegd voor “hedendaagse veiligheid” onder de naam Cross Security.

Cross Security levert representatieve en stijlvolle beveiligers voor elke taak, welke oog hebben voor detail en onvolkomenheden en tegelijkertijd uitstekend als gastheer kunnen optreden. Met uw kennis van uw bedrijf en onze kennis van beveiligen, is uw veiligheid gewaarborgd.

Cross Security beschikt over alle vergunningen en licenties die het Ministerie van Justitie stelt, onder het nummer: HND 166