Selecteer een pagina

VIP beveiliging en vervoer

Wij bieden veel soorten beveiliging aan, één daarvan is VIP beveiliging en vervoer. Deze beveiligingsklussen worden uitgevoerd door gespecialiseerde beveiligingsbeambten die gecertificeerd zijn met VIP beveiliging. Bij ons draait VIP beveiliging om discretie en luxe, wij zorgen ook voor gepast vervoer, met een professionele chauffeur. Onze opdracht is duidelijk, wij moeten ervoor zorgen dat de klant veilig en gepast van A naar B wordt vervoerd en dat de klant, de VIP in dit geval, op plaats van bestemming ook wordt beveiligd. Of het nu gaat om een zakelijke aangelegenheid of bedrijfsarrangement, personeelsfeest, High Tea in het Kurhaus, een avondje stappen, het bezoeken van theater of een concert, of gewoon een dagje winkelen in de PC Hoofdstraat… onze VIP Beveiliging & Vervoer staat voor u klaar. Wij moeten zorgen dat we de veiligheid voor onze klanten zoveel mogelijk kunnen garanderen. Ook is het belangrijk van onze kant dat we zo goed als onzichtbaar moeten zijn, onze klant mag geen last van onze aanwezigheid hebben, hij moet vrij kunnen bewegen.

Voordat we met een klant in zee gaan, hebben we eerst een kennismakingsgesprek en wordt ook vertelt om welke klus het gaat. Zo kunnen wij potentiële risico’s inventariseren en bespreken we de zaken die voor u, als potentiële klant persoonlijk van belang zijn, dan kunnen onze beveiligingsmedewerkers hier rekening mee houden. Wij maken daaropvolgend een plan hoe we deze beveiligingsklus zo goed mogelijk kunnen aanpakken, deze handelswijze bespreken we uiteraard ook met u. U mag uiteindelijk bepalen hoe de operatie eruit komt te zien, wij kunnen u daarin alleen adviseren.

Wij behandelen onze VIP’s altijd met de grootste dienstbaarheid. Dat u alles mag bepalen betekent niet dat u alles hoeft te regelen, dat doen wij voor u. Wanneer u heeft gezegd hoe u het wilt, hoeft u verder aan niets meer te denken, wij regelen alles voor u. Onze chauffeurs weten precies hoe ze u met luxe moeten behandelen en zorgen ervoor dat uw reis zonder gebreken verloopt. Of u nu een limousine of directieauto nodig heeft, wij zorgen ervoor. Ons vervoer is voorzien van de meest denkbare luxe en comfort. Het mooie is dat deze vervoersdienst goed te combineren valt met de persoonsbeveiligingsdienst.